Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met jarenlange kennis en ervaring. Door de compactheid van ons bedrijf kunnen wij onze klanten snel en flexibel bedienen.

Wij leveren producten op professionele wijze volgens de beste prijs- kwaliteitverhouding. Met onze vakkennis en betrokkenheid willen wij graag voor u klaarstaan. Een goede binding met de klant, meedenken en samen zoeken naar oplossingen zijn uitgangspunten voor ons bedrijf.

Wij zijn toeleverancier voor bedrijven door heel Nederland. Wij werken voor bedrijven die eigen producten voeren. Door mee te denken en oplossingen te zoeken willen wij ons onderscheiden en ook de klant met speciale wensen voelt zich bij ons thuis.

Multi Metal streeft altijd naar het hoogst haalbare en dat doen we natuurlijk in nauw overleg met onze klanten. Wij leveren in nauwgezette afstemming op het productieproces van onze klanten. We zijn bekend met de meest recente technieken en vertrouwd met uiterst geavanceerde machines. Samen met ons netwerk van betrouwbare leveranciers vergroot dit de basis voor optimale producten. Wij brengen creativiteit, inzicht en ervaring samen en vinden zo een oplossing voor uw idee├źn en maken deze uitvoerbaar.

De doelstelling van Multi Metal is om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren tegen een korte levertijd met een gunstige prijs. Wij passen ons aan naar de vraag van de klant. Multi Metal kan tevens zorgdragen voor speciale oppervlakte behandelingen.